ZenDog Anywhere

Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommer snart

ZENDOG ANYWHERE ÄR UNDER OMBYGGNAD!
Läs mer på www.zendoganywhere.se


Är du redo att ta nästa steg? Att lämna rollen som hundägare och fördjupa din relation till hunden, dig själv och livet.
Är du, som vi, övertygad om att det finns flera sätt att uppleva hunden än på det träningssätt som dominerar idag?
Vill du gå djupare och bredare med din hund? 
Då är du välkommen att följa med oss på en holistisk resa!

ZenDog Anywhere är ett medlemsskap som ger dig möjlighet att avnjuta ZenDog hemma i din egen trygga miljö, på tider som passar dig.

ZenDog handlar om närvaro, tillit, andning, kreativitet och magkänsla. ZenDog är ofta färgat av vem det är som leder dig och vem du är som mottagare. Därför har vi valt att samla flera olika instruktörer på samma ställe. Så att du som medlem får ta del av olika tankar och synsätt.

Just nu är instruktörerna Jenny Bernström från Bergahundar, Elin Weber från Dogveda, Therese Lomner från Lomner hund, Sandra Tellström från Hundsteg och Katarina Lennartsson från Hölatoppen.

Det är personlig utveckling som människa och som människa tillsammans med en hund. Det är också ett sätt att möta och uppleva hunden från ett annat perspektiv än det vanliga träningsperspektivet.
ZenDog Anywhere är för dig som är redo att ta nästa steg, dig som är öppen och nyfiken, dig som vågar följa med och se vart det leder.

ZenDog Anywhere är kurser och ZenDogpass som du kan avnjuta i lugn och ro när och där det passar dig bäst. Du och din hund får öronmärkt egentid, instruktioner som hjälper er komma igång och stöd i att ta ansvar för ditt och hundens mående.

Våra instruktörer har alla sina specialområden så oavsett vad du stöter på längs din väg finns det alltid någon som kan guida dig vidare.
ZenDog Anywhere är en resa som kan börja i ditt vardagsrum. Följer du med?

ZenDog Anywhere kostar 499kr/ månad. Medlemskapet är löpande, du betalar för en månad i taget och kan avsluta ditt medlemsskap när som helst.