Lev Redo!

Pris:
400 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
MÅNADSMEDLEMSSKAP - Onlineträning med äventyr IRL. 

Vill du Leva Redo för äventyr med din hund?
Oavsett vad det betyder för dig. Oavsett om ni är nybörjare, proffs eller bara nyfikna? Oavsett om ni lever med begränsningar.
Nu är det dags att följa med. Vem vet vilka äventyr dagens träning kan leda till nästa vecka, i vinter eller nästa sommar. Livet kan vara hur litet eller stort du vill! Du skapar förutsättningarna. Och det är inte storleken på ert äventyr som räknas utan upplevelsen ni bär med er resten av livet. 

Det här är ett månadsmedlemsskap där du varje vecka inspireras och utvecklas med styrkepass, löppass, hundträning och utmaningar. Det är du och din hund som gör jobbet där hemma i vardagen men vi gör det tillsammans i vår gemenskap online. 
Och när du minst anar det kallar äventyret och dina träningsvänner online blir vänner i det verkliga livet. 

Oavsett om ditt livs äventyr är en paddling, ett hinderlopp, en ultramara, en vandring, en resa eller en vardag värd att leva så kan du anpassa träningen till just din nivå och dagsform. Det är känslan, upplevelsen och tankarna som gör just ditt liv till ditt äventyr. Lev Redo! på ditt sätt. Och gör det tillsammans :) 

Fysträning ska vara rolig och viktiga delar i vår filosofi är allsidighet, anpassning efter dina förutsättningar och så att träningen i sig är ett äventyr. Du springer inte bara ett löppass. Du får ett uppdrag som leder dig ut på stigar du hade missat annars. Slumpen, andra medlemmar och din fantasi tillåts bjuda ut dig och hunden på upplevelser ni minns och älskar.
Att Leva Redo innebär att du är redo när livet bjuder på äventyr men också att livet är ett äventyr om du vet vart du ska hitta det!

Varje vecka bjuder på
- två styrkepass
- två löppass
- ett hundfokus

Utöver den veckovisa träningen arrangeras det äventyr bara för dig som är medlem. 
Vad det blir för äventyr styrs av medlemsantalet. De här äventyren är helt kostnadsfria och är vårt sätt att säga tack för att du vill vara en del av vår gemenskap.