SUP Intensivkurs

Pris:
1 800 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
18 juli Hellasgården
Antal:
Finns i lager
Åker du långt eller vill kickstarta SUPkarriären så är det här kursen för dig.

Under 3 timmar går vi igenom allt du behöver för att kunna paddla iväg på egna äventyr redan i sommar.

Datum för nästa kurs:
12 juli 13-16 (Uppsala)
18 juli 13-16 Hellasgården, Nacka

Att paddla SUP är en magisk upplevelse. Så totalt fritt från stress och i fullständig harmoni med hund, vatten och natur. Närheten till vattnet blir så mycket intensivare än i en båt eller kajaka/kanot och en uppblåsbar SUP är lätt att packa ner i en väska och transportera.

SUPen går relativt långsamt och passar ypperligt i små vattendrag där man annars inte kan paddla och dess bärbarhet gör att du kan nå vattendrag som annars är otillgänglinga för paddling.
Naturupplevelsen är maximal och att glida fram över ett stilla vatten är den perfekta aktiviteten under varma sommardagar.

Du lär dig grundläggande paddelteknik så att varje paddeltag blir en njutning. Din hund får gott om tid på sig att vänja sig vid brädan och tillsammans hittar ni ert sätt att ta er fram tillsammans.

Du får ta del av de tips och trick vi samlat på oss under våra 6 säsonger med kursverksamhet. Vi har sett allt ;D

Du får kunskap och hjälp för att kunna ta bra beslut kring framtida brädinköp. Du lär dig alla små och stora knep som gör SUPäventyret till succe istället för prövning!

Kursen passar hundar av alla storlekar och åldrar. Även valpar och pensionärer är välkomna. Badgalningar eller vattenrädda spelar ingen roll.
Har du en reaktiv hund, en hund med skada/sjukdom, extrem vattenrädsla eller annat som kan innebära en svårighet på kursen så hör du av dig så kan vi fundera ut en lösning.

All utrustning som behövs ingår. Bäst är om din hund har en egen flytväst med perfekt passform. Ange i anmälan om hunden behöver låna flytväst. Ange också totalvikt på dig+hund så att vi kan matcha rätt bräda med rätt ekipage.

Plats är i Uppsalaområdet om inget annat anges.
Exakt vart bestämmer vi närmare kursstart då väder och vind påverkar vårt val.

Vill du boka in den här kursen på annan plats hör du av dig så ser vi om det går att ordna. Eftersom hundar är olika kan det hända att just din hund inte orkar med en 3 timmars kurs. Har du möjlighet att lämna hunden i bilen eller liknande så kan du fullfölja kursen på egen hand.