Löpträning med hund

Pris:
600 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Traillöpning med hund i Uppsalas vackraste natur. 
Oavsett om du springer för välmående eller siktar mot tävling är det här träningen för dig. Passen anpassas efter din ambitionsnivå och dagsform.

Vi har fasta träningstider varje vecka men varierar en hel del vilka platser vi springer på. På vår facebook finns de enskilda passen som event och där finns alla passpecifik information.
Gå till eventen på facebook

Veckans fasta pass
Tisdag 19-20 Löpning i stadsnära natur. Kvalitetspass i form av intervaller, backar eller löpteknik.
Torsdag 18-19 Löppass. Kvalitetspass i form av intervaller, backar eller löpteknik.
Fredag 17-19 Längre pass i stadsnära natur. Ca 5-10 km.
Söndag 9-11 Långpass. Här utforskar vi naturen i Uppland. Ibland nära Uppsala ibland längre bort. Oftast längre än 10 km.

Utöver de kommer det till olika temapass i form av hinderträning, dragträning, hundfys och liknande beroende på deltagarnas önskemål. 

Du bör kunna springa 5km utan att vila för att vara med i löpgruppen. Är du inte där ännu rekommenderar vi att du går ett av våra Bootcamp istället. Hunder behöver vara 8 månader för att delta på de korta passen och 1 år för de långa.

Välj det betalningsalternativ som passar dig och din hund bäst

Obegränsad träning ingen bindningstid 800kr/mån - För dig som ogillar att binda upp dig.

Obegränsad träning 3 månaders bindningstid 600kr/mån - För dig som förstått att träning blir bäst när den sker kontinueligt. 

Träna mindre 5 pass/månad 450 kr/mån - För dig med disiplin nog att träna på egen hand men ändå vill få en energiboost av oss ibland.

10-kort giltigt i 6 månader. 1500kr - För dig med oregelbundna tider som bara kan vara med då och då.