Bootcamp: Hinderbana

Pris:
1 600 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1863495
Antal:
Slutsåld
Hinder, hundar och asjobbiga backar. Bootcamp: Hinderbana gör dig redo för vårens K9 biathlons och OCR med hund.

Under 6 veckor nöter vi hinderteknik, kör stenhård fys, stärker samarbete människa-hund, tränar på vattenpassager, övervinner motgångar och skapar riktigt bra förutsättningar inför årets tävlingar. Har du anmält dig till Muddy paws, K9 Biathlon Linköping eller Gropen Extreme Hund så är det här årets måste!

Monkey bars, replås, höjder, bryggor, tunnlar, klättringar, lyft och väggar är bara några av alla teknikdetaljer som behöver tränas för att du och din hund ska kunna genomföra så mycket av tävlingsbanan som möjligt. Vore det inte surt att behöva springa förbi hinder ni hade kunnat öva på innan. Målet i tävlingarna är alltid 100% genomförande. Inte för prestationens skull. Utan för upplevelsen!

Vid 6 tillfällen går vi igenom mängder med olika hinder och tekniker för att ni ska vara väl förberedda på framtida äventyr. Vi optimerar era styrkor och använder svagheter till fokus och motivation.

Bootcamps instruktörer har stor erfarenhet av fysträning och OCR, både med och utan hund, och är utbildade inom träning av både hund och människa.

Bootcamp:Hinderbana träffas på fredagar 18.30-20.00.
6 tillfällen med start 29 mars. (Då blir ni klara lagom till Muddy paws!)
Plats: Jumkil utanför Uppsala. Även andra platser för specifika pass.
Pris 1600kr
Förkunskaper: Din hund bör vara minst 10 månader och ni behöver vara beredda att röra på er.