Bootcamp: Hinderbana

Pris:
1 600 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Kommer snart
Hinder, hundar och asjobbiga backar. Bootcamp: Hinderbana gör dig redo för vårens K9 biathlons och OCR med hund.

Under hösten nöter vi hinderteknik, kör stenhård fys, stärker samarbete människa-hund, tränar på vattenpassager, övervinner motgångar och skapar riktigt bra förutsättningar inför nästa års tävlingar. Planerar du att anmäla dig till Muddy paws, något K9 Biathlon  eller Gropen Extreme Hundheatet så är det här höstens måste!

Monkeybars, replås, höjder, bryggor, tunnlar, klättringar, lyft och väggar är bara några av alla teknikdetaljer som behöver tränas för att du och din hund ska kunna genomföra så mycket av tävlingsbanan som möjligt. Vore det inte surt att behöva springa förbi hinder ni hade kunnat öva på innan. Målet i tävlingarna är alltid 100% genomförande. Inte för prestationens skull. Utan för upplevelsen!

Vid 5 tillfällen går vi igenom mängder med olika hinder och tekniker för att ni ska vara väl förberedda på framtida äventyr. Vi optimerar era styrkor och använder svagheter till fokus och motivation.

Bootcamps instruktörer har stor erfarenhet av fysträning och OCR, både med och utan hund, och är utbildade inom träning av både hund och människa.

Bootcamp:Hinderbana passar både dig som är helt nybörjare och dig som tävlat ett tag. Vi anpassar övningarna och garanterar utmaningar som tar dig och din hund till nästa nivå. 

Bootcamp:Hinderbana träffas 5 olika fredagar 18-20
4 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november och 6 december.
Plats: Jumkil utanför Uppsala. Även andra platser för specifika pass.
Pris 1600kr
Förkunskaper: Din hund bör vara minst 10 månader och ni behöver vara beredda att röra på er.