Hundäventyr i höstmagi

Pris:
3 800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Följ med Outdoor dogs och Bergahundar på fjällvandring med hund!
11-13 oktober 2019

Vi träffas i Handöl, en by cirka 3,5 mil väster om Åre, för att börja vårat äventyr tillsammans.
Vi vandrar längst med sandstrand och fjälltoppar för att nå slutdestinationen för kvällen, basecamp. En plats där vi känner oss hemma i det okända och trygga när mörkret smyger sig på.

Dagen efter vaknar vi till en krispig höstmorgon och tar den lättare väskan med oss för att ta topptur med vy. Vi utmanar oss fysiskt på vägen upp och ger själen belöning för mödan när vi på toppen blickar ut över fjällvidderna. Nästa dag möter tar vi gårdagens riktning uppför i motsats och går istället ner i grottornas magkittlande värld.

Förutom de dagsutflykter som görs så kommer det att bjudas på intressanta diskussioner och genomgång av stretching & massage efter topptur.

Denna äventyrshelg är utan krav på förkunskap, men du måste klara av att bära en tung packning och vara i rörelse heldagar i oländig terräng. En portion kämpaglöd och laganda tar dig långt! Vi vill inspirera till äventyr med hund och tillsammans hjälps vi åt för att bidra med en oförglömlig resa.

Som deltagare behöver du ordna egen resa till och från startplatsen, tältplats och mat. Känner du dig helt vilsen hjälper vi dig gärna att lösa det praktiska. 
Vid anmälan får du också tillgång till en facebookgrupp där vi hjälps åt att fixa samåkning, tältplatser och matplanering.
Du kommer också få en utförlig packlista av oss med sånt som är bra att ha där ute på fjället. 

Vart: Handöl, Bunnerfjällen
När: samling 13:00 11 oktober - 13 oktober eftermiddag.
Pris 3800kr

Betala 1500kr idag för att boka din plats. Resterande 2300kr betalas två veckor innan äventyret.

Frågor? Maja på Outdoor dogs hjälper dig direkt!
maja@outdoordogs.se eller 076-1042279