Äventyrsgrupp för barn och hund

Pris:
1 600 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Förälder med både barn och hund?

Vad skulle det vara värt för dig att hitta aktiviteter som passar både barn och hundar samtidigt?

Vad sägs om enkla men spännande äventyr som inte kräver någon speciell förkunskap eller utrustning. Där barn och hund kan utforska världen tillsammans, skapa en värdefull relation och vara så där härligt trötta och nöjda efteråt.
Vi vill att fler barn och hundar ska få uppleva äventyr tillsammans och bjuder därför in till en Äventyrsgrupp för barn med hund.

Äventyren blir en blandning av tematräffar och miniexpeditioner. En miniexpedition kan vara vandring, paddling eller grottkrypningar. Tematräffar blir djupdykningar inom områden som är viktiga om man är barn och/eller hund. Exempelvis eldande, vattenlek, spår, skogsparkour och lekar.

Under våren 2020 träffas gruppen följande datum
28 mars 13-16 
18 april 13-16
9 maj 13-16
och så en avslutande paddling i slutet på maj/början på juni beroende på väder.
Vi planerar att krypa i grottor, köra hinderbana och ha riktigt riktigt kul!

Du betalar antingen 1600kr för alla fyra gångerna eller 500 kr per gång ni kan vara med. 

Vi tänker att alla hundar är välkomna så länge du som förälder är med och engagerar dig i aktiviteterna. Det finns alltså inget krav på att barnet själv ska kunna hålla hunden eller kunna hantera alla situationer som kan uppstå. Beroende på barnets ålder så strävar vi så klart efter att barnet och hunden ska kunna göra så mycket som möjligt på egen hand men har man en svårare hund så ska det inte behöva vara ett hinder för att delta, så länge du som förälder är beredd på att hjälpa till när det behövs.
Första gången ni deltar behöver förälder vara med hela passet oavsett barnets ålder och förmåga att hantera hunden. Efter det kommer vi tillsammans överens om hur föräldradeltagandet på framtida träffar ser ut.

Barn i alla åldrar är välkomna så länge de kan gå (eller bäras av förälder) några kilometrar. Vi försöker anpassa övningarna så att alla kan vara med men på olika nivåer beroende på ålder.

Är du osäker på om det här är något för din familj svarar vi gärna på frågor innan du anmäler dig.