Äventyrsgrupp för barn och hund

Pris:
750 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1868467
Antal:
Slutsåld

Förälder med både barn och hund?

Vad skulle det vara värt för dig att hitta aktiviteter som passar både barn och hundar samtidigt?

Vad sägs om enkla men spännande äventyr som inte kräver någon speciell förkunskap eller utrustning. Där barn och hund kan utforska världen tillsammans, skapa en värdefull relation och vara så där härligt trötta och nöjda efteråt.
Vi vill att fler barn och hundar ska få uppleva äventyr tillsammans och kör därför en Äventyrsgrupp för barn under våren.

Äventyren blir en blandning av tematräffar och miniexpeditioner. En miniexpedition kan vara vandring, paddling eller grottkrypningar. Tematräffar blir djupdykningar inom områden som är viktiga om man är barn och/eller hund. Exempelvis eldande, vattenlek, spår, skogsparkour och lekar.

Gruppen kommer träffas varannan vecka fram till sommaren med start 30 mars.
Träffarna är på lördagar ca 11-13 utom 21 april och 5 maj då träffarna är på söndag 13-15. 

Du betalar per månad och kan avsluta medlemsskapet när som helst. Ingen bindningstid och inga frågor ställda.

Vi tänker att alla hundar är välkomna så länge du som förälder är med och engagerar dig i aktiviteterna. Det finns alltså inget krav på att barnet själv ska kunna hålla hunden eller kunna hantera alla situationer som kan uppstå. Beroende på barnets ålder så strävar vi så klart efter att barnet och hunden ska kunna göra så mycket som möjligt på egen hand men har man en svårare hund så ska det inte behöva vara ett hinder för att delta. Så länge du som förälder är beredd på att hjälpa till när det behövs.
Första gången ni deltar behöver förälder vara med hela passet oavsett barnets ålder och förmåga att hantera hunden. Efter det kommer vi tillsammans överens om hur föräldradeltagandet på framtida träffar ser ut.

Barn i alla åldrar är välkomna så länge de kan gå några kilometrar. Vi försöker anpassa övningarna så att alla kan vara med men på olika nivåer beroende på ålder.
Låter det här som något för dig och din familj är du välkommen att skicka in en intresseanmälan med några rader om de barn/hundar som vill vara med. Vi kommer hålla ett väldigt begränsat antal platser i början och behandlar alla anmälningar i den ordning de kommer in.