~Julafton~

Julaftonsutmaning - Tävling

Årets mysigaste dag är äntligen här. 
Idag ska vi bara umgås och ha trevligt. Ta en härligt frisk promenad och använd så mycket som möjligt av det som finns här i julkalendern. Bjud med släkt och vänner, njut av sällskapet och ha kul!

De flesta hundar har ett stort rörelsebehov. Vad vi glömmer bort är att rörelse och motion inte är samma sak. Att röra på sig och använda kroppen under en kortare promenad kan vara värdefullare för hunden än en långpromenad där vi bara går rakt fram.  Vi har gjort det svårt för oss själva när vi har det där ståndiga dåliga samvetet som säger att vi borde gå längre promenader. Det är inte alltid vad som behövs. Vi borde kanske istället ta tillvara på den tid vi redan har och förvalta den bättre. Lägga mindre tid på att bara gå och istället lägga tid på att låta hundarna röra sig.

Därför utmanar vi er nu. Försök få in så många olika luckövningar som möjligt under julhelgens promenader. Hur många får ni in under en vanlig runda? 10? 15? Alla 24?
Om ni lyckas utföra alla julkalenderns övningar på samma promenad under julhelgen och delar med er av era påhitt på instagram eller facebook har ni chans att vinna en Bümi i julklapp till hunden. Bümi är en supertålig leksak från Zogoflex  som våra hundar älskar och de har inte lyckats slita den i stycken trots ihärdiga försök och våldsam användning. Använd #bhjk2015 på instagram eller posta på vår facebooksida så att vi kan hitta era bidrag. Sista dagen att tävla är annandag jul. Vinnaren som utses i mellandagarna får välja mellan en liten eller stor Bümi.

Som hjälp att komma ihåg alla övningar kan du ladda ner hela listan som pdf under tillbakaknappen till höger.
Efter den här promenaden kommer hunden vara nöjd och trött så att du kan ägna dig åt allt det andra som hör julen till.

Ha en underbar julafton tillsammans med era fyrbenta vänner. Dela gärna med dig av er träning med #bhjk2015

För mer inspiration följ våra hundars arbete med övningarna på Instagram.