Från feg till Självsäker

-en kurs i mod för rädda hundar

Lider din hund av rädslor?
Är din hund rädd för andra hundar, människor, läskiga underlag, trafik, ljud eller något helt annat. 
Då är det här kursen för er!

Vi söker nu ett antal hundar med rädslor där ägaren vill delta i en längre kurs där vi arbetar med problemen enligt en gemensam plan. Då kursen är en del av en studie till ett examensarbete på en utbildning till problemhundskonsult hos Hundsteg kommer den vara kraftigt rabatterad. Det kommer också innebära att du kommer få svara på en hel del frågor kring problemen och träningen. Det kommer också innebära att våra instruktörer är ännu mer engagerade i att just du och din hund ska lyckas!

Det är viktigt att du som ägare verkligen vill arbeta med problemet och kan tänka sig att vara en engagerad deltagare under hela kursen. 

Ungefärlig tidsåtagande för deltagarna

  • 1 träff i veckan á ca 1 -1,5 timme i 10 veckor.
  • Egen träning 3-4 timmar i veckan enligt instruktioner. I genomsnitt ca 30 min varannan dag, några pass lite längre och några lite kortare.

Det här ingår i kursen
  • En genomtänkt träningsplan som individanpassas till viss del.
  • Ett inledande teoritillfälle i teorisalen i Librobäck. Under ca 3 timmar går vi på djupet med allt vad rädslor handlar om, hur vi hanterar dem och vad vi kan göra åt dem.
  • 9 träningsträffar á 1 timme i Uppsalas närområde. 
  • Obegränsat med rådgivning, coachning och vägledning under kursens 10 veckor.
  • Ett gemensamt kursforum online för stöd, pepp och idéutbyte mellan kursträffarna.
  • Reducerat pris på hundmassage och enskild träning i anslutning till kurstillfällena.

Skulle det mot förmodan vara så att den gemensamma träningsplanen inte räcker för din hund får du när kursen är slut en beteendeanalys och ett individanpassat träningsschema som hjälper dig träna vidare på egen hand.

Kursavgift: 1600 kr
Kursstart:  Första teoritillfället onsdag 4 maj 17.30-20.30. Träningsträffar varje vecka nästföljande 9 veckor. Schemat för träningsträffarna anpassas efter deltagarna.
Platserna är begränsade så anmäl dig idag. Sista anmälningsdag 1 maj.
Klicka här för att komma till kontaktformuläret och anmälan.