Vill du guida hundekipage in i SUP-paddlingens magiska värld?
Vill du sticka ut som någon som faktiskt kan paddla på riktigt?
Vill du veta hur SUP kan varieras för att passa just din kund och dig?
Vill du få allt du behöver redan i år för att sen kunna köra igång med egna kunder när säsongen drar igång 2022?

Häng med oss på en heldag där vi delar med oss av det viktigaste från 6 säsonger med både hundekipage och vanliga människor på olika typer av brädor under de mest varierande förhållanden.
Vi har sett det mesta och vet vad som funkar på riktigt.

Det här är en praktisk dag som tillbringas mestadels ute där du faktiskt ska jobba. På brädan. Testandes allt du lär dig. Är det rimligt? Varför gör man så? Finns det andra sätt? Vad händer om man gör tvärt om?

Med riktig, praktisk kunskap från någon som gått före dig och gjort det du vill göra kommer du i slutet av dagen ha med dig det du behöver veta för att börja jobba med SUP i din verksamhet.
Du kommer inte få veta allt kring paddling, det tar mer än en dag att lära sig, men du kommer få veta det som gör skillnad när du ska starta upp och ta ut kunder på vattnet.

Investeringen i dig själv, din kunskap och din verksamhet så att du kan kickstarta din SUP-verksamhet är 4000kr som du kan dela upp vid behov.

Det får du snabbt tillbaka när du använder din kunskap tillsammans med kunder. Arrangera en kvällspaddling med 10 ekipage en varm sommarkväll i solnedgången så har du tjänat tillbaka hela kursavgiften. Eller köp en bräda och hyr ut den 10 dagar så har du gjort samma sak. Möjligheterna med SUP är många och vi kan intyga att det är få jobb som är så njutningsbara som att tjäna pengar från brädan. 

Efter vår dag tillsammans har du gott om tid på dig att använda hösten/vintern till att köpa in brädor. Det är den bästa tiden på året för brädköp då det finns mycket i lager, många fjolårsmodeller reas ut, det är lågsäsong och lägre priser över lag. Vi kommer så klart ägna en hel del tid åt att gå igenom utrustning och hur du kan tänka när du köper in grejer för att få bäst grejer utan att spräcka budgeten.
Dessutom ingår rådgivning kring ditt brädinköp när du är redo. 

Var och när?
19 september och dagen spenderas i Uppsalaområdet med preliminära tider 10-17
Under dagen får du prova brädor av olika modeller men du är också välkommen att ta med egen utrustning. 

Inga förkunskaper när det gäller paddling men du bör vara aktiv hundföretagare eller ha för avsikt att jobba i hundbranschen i framtiden för att få ut mest av dagen. 

Anmäl dig idag och ta steget mot din egen SUP med hund-verksamhet