Lev Redo!

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Vill du Leva Redo för äventyr med din hund?
Vill du träna och vara aktiv med din hund och letar efter guidning, inspiration och andra att dela din resa med?
Vill du ha utmaningar som hjälper dig ut ur komfortzonen och skapar magiska minnen tillsammans med din hund?

Oavsett vad att Leva redo! betyder för dig. Oavsett om ni är nybörjare, proffs eller bara nyfikna? Oavsett om ni lever med begränsningar.
Nu är det dags att följa med.

Vem vet vilka äventyr dagens träning kan leda till nästa vecka, i vinter eller nästa sommar. Livet kan vara hur litet eller stort du vill! Du skapar förutsättningarna. Och det är inte storleken på ert äventyr som räknas utan upplevelsen ni bär med er resten av livet. 


Medlemsförmåner nivå NU! 300 kr/mån
 • onlinegemenskap med likasinnade för inspiration, pepp och kunskap. 
 • liveträningar online med olika teman
 • inspireras av en mängd olika löppass 
 • utmaningar och månadsteman inom fysträning, hundäventyr, dogparkour och K9 biathlon. 
   

Medlemsförmåner nivå Fullt ut! 600 kr/mån
 • Allt i nivå NU!
 • tillgång till alla våra onlinekurser. Här hittar du kurser inom drag, canicross,  K9 biathlon, paddling och att springa med din hund.
 • tillgång till träningsplaner mot olika mål inom löpning/canicross
 • tillgång till inspirationssamlingen. Här hittar du ett stort bibliotek av allt vi tidigare gjort i Lev redo! Inspelningar av tidigare livepass, utmaningar och teman. 

Medlemsförmåner nivå VIP 1700 kr/mån
 • allt från nivå NU och Fullt ut!
 • personlig coachning inom löpning, canicross, K9 biathlon, dogparkour eller äventyr. Du väljer vad just du vill bli bättre på.


Det är du och din hund som gör jobbet där hemma i vardagen men vi gör det tillsammans i vår gemenskap online. 
Och när du minst anar det kallar äventyret och dina träningsvänner online blir vänner i det verkliga livet. 

Oavsett om ditt livs äventyr är en paddling, ett K9 biathlon, en ultramara, en vandring, en resa eller en vardag värd att leva så kan du anpassa träningen till just din nivå och dagsform. Det är känslan, upplevelsen och tankarna som gör just ditt liv till ditt äventyr. Lev Redo! på ditt sätt. Och gör det tillsammans :) 

Fysträning ska vara rolig och viktiga delar i vår filosofi är allsidighet, anpassning efter dina förutsättningar och så att träningen i sig är ett äventyr. Du springer inte bara ett löppass. Du får ett uppdrag som leder dig ut på stigar du hade missat annars. Slumpen, andra medlemmar och din fantasi tillåts bjuda ut dig och hunden på upplevelser ni minns och älskar.

Att Leva Redo! innebär att du är redo när livet bjuder på äventyr men också att livet är ett äventyr om du vet vart du ska titta!