Satsa mot K9 biathlon

Vill du och din hund bli superhjältar tillsammans?
Övervinna alla hinder?
Våga utmana era gränser?
Levla upp till nästa nivå?
Genomföra varenda tävling i symbios?

Då är det här programmet för dig!
 

Med siktet inställt på vårens hinderbanor följs vi åt från oktober till maj. Vi träffas regelbundet på platser med olika utmaningar och tränar på exakt det som gruppen behöver. Du lämnar varje träning med en tydlig plan på vad du och din hund behöver fokusera på och jobba med till nästa gång och får feedback på era träningsfilmer mellan träffarna. 
Uppnå er potential som team tillsammans

Låt ingenting stå i vägen för er äventyrsglädje. När det gäller på riktigt är det bara du och din hund som räknas. Ert samarbete, ert mod och er vilja att övervinna allt. Ni är ett team tillsammans och med rätt träning och lagom dos utmaningar utmed vägen kan ni komma exakt dit ni vill och ännu längre. 
 

Vill du hitta er gemensamma träningsglädje, utvecklas tillsammans och skapa ett dreamteam med sikte på K9 biathlon och äventyr med din hund så är det här din tid. 
Är du redo för nästa steg?

VAd får du?

  • 8 träffar regelbundet utspridda över perioden okt -21 till maj -22. Första träffen är på Hinderbanan i Jumkil 23 oktober 13-16. Övriga träffar bestäms gemensamt beroende på gruppens behov och önskningar. 
  • Fri träning på Hinderbanan under hela perioden.
  • Fritt deltagande på alla öppna träningar under perioden
  • Personliga träningsuppgifter och feedback på träningsfilmer mellan träffarna
  • Träningsglädje, gemenskap och en skjuts utanför komfortzonen.

Investeringen i dig själv, din hund och ert team: 5200kr
Lyckokänslan och stoltheten när du och hunden klarar det omöjliga får du på köpet.

Anmälan är en Investera i er framgång

Vår Garanti

Vi lovar dig personlig utveckling, mod och självförtroende!

Vi har sett det så många gånger. Följt ekipage från de första trevande stegen tillsammans till prispallen och hela vägen till stjärnorna. Vi vet exakt vad som behövs för att både du och din hund ska utvecklas och växa ihop till ett väsen som andas och tänker i symbios. 

Vi är så säkra på att du och din hund kan lyckas att vi lovar dig pengarna tillbaka om ni inte utvecklas under vår träning. 

Måste man tävla?

Träningen kommer vara fokuserad på att ta sig an, lösa och bemästra hinder tillsammans med din hund. Vad du vill göra med den träningen är helt upp till dig. Du måste inte delta i K9 biathlon för att få ut massivt värde av ditt och din hunds uppgraderade samarbete men eftersom sporten är så rolig kan vi nästan lova att du blir sugen på att starta i något lopp nästa år. 
 

Är du fortfarande tveksam om det här är något för dig så skicka ett mail eller boka ett möte så reder vi ut funderingarna och tar reda på om det här är rätt för dig och din hund just nu.