Månadens tema augusti 201

Creek trekking

Under augusti djupdyker vi i creek trekkingens fantastiska värld. 

Creek trekking - vandring i ett vattendrag.

Det här är ett äventyr som är en perfekt aktivitet under varma sommardagar. Du  hoppar mellan stenarna, balanserar, vadar och utforskar din väg fram i ett vattendrag tillsammans med din hund. Vattenvana hundar får ett helt eget äventyrsbad medan hundar som ogillar vatten får en chans att närma sig det på ett lekfullt kravlöst sätt. 

Träningen och äventyren den här månaden är fokuserade på alla de färdigheter som behövs för att ta er fram tillsammans på ett säkert sätt. 

1.
Den stora mängdträningen görs hemma och i skogen nära dig. Fyspass, balansövningar och utvalda grundfärdigheter får du tillgång till i vårt medlemskap Lev redo!
All träning där sker online så du kan bo vart du vill i  världen. 

2.
Mängdträning sker regelbundet med löpgruppen i Uppsala. Minst ett pass i veckan har träning inriktad på att klara av att genomföra och vara väl förberedd för en creek trekk. 

3.
Specifik äventyrsträning kan du hänga med på en gång i veckan. 
Vi tränar balans, vattenvana, följsamhet, dogparkour och annat kul. Varje pass är unikt och anpassas efter platsen och deltagarna. 
Inga förkunskaper krävs! 

300kr/gång. Eller 1x med Bergahundar X

29 juli - Ulva kvarn 18-19
3 aug - Jumkilsån 18-19
9 aug - Studenternas IP 10-12
17 aug- Håga 19-20

4.
ÄVENTYR!!
Häng med och prova creek trekking på riktigt utanför Smedjebacken. 
21 aug start 10.00


Förkunskaper: Ni bör kunna röra er obehindrat i bitvis tuff, vattennära terräng. Ni ska ha hängt med på minst en träning innan (eller vara medlem i Lev redo!)

Investering i äventyret: 600kr, medlemskap i löpgruppen eller 2x med Bergahundar X
 

Anmäl dig här